Rabu, 30 November 2011

ayu timeeeeeeee....

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:48 PTG 1 ulasan Pautan pada catatan ini
salam.....
jumaat lepas tetiba lak rasa cam nak pakai jubah ke pejabat..... so aku ajak lah gegirl group join skali.... memandangkan ktorang ni satu pejabat.... jadi tepat jam 10 pagi...... kami pun berkumpul tuk sesi bergambar ..... tp yg x siokkkk nye.... x cukup korumlah...... sbb mamalurveirfan cuti lak......  dan ini lah hasil nye....



ayu tak???????? 
in this pic.... from left
n last but not least yg paling ayu..... is meeeeeeeeeeeeeeeeee

Giveaway 2nd Anniversaryby Mamarayyan

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:18 PG 1 ulasan Pautan pada catatan ini

Kata Ieman:

jalan-jalan ke kota paris
banyak rumah berbaris-baris
biar mati diujung keris
asal dapat dinda yang manis…

Kata Ros:

ke kaherah membeli kopiah
kopiah indah kan kau dapati
begitu banyak jejaka yang singgah
hanya kanda yang memikat hati


 ***Semoga Kebahagian di Dunia Menjadi Milikmu Selamanya***

 so i nak tag:

Selasa, 22 November 2011

Ga Kak Es Tanda Persahabatan

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 7:08 PTG 1 ulasan Pautan pada catatan ini
salam....
 jom lah join GA kak es ni yeee...... hadiah not bad maaaaa

Yasmin Aris 1st Give Awayy ! :)

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:45 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

1.    Wajib FOLLOW bLog ni duLu, dan LIKE Facebook Page tu skaLi yee :D HAHA .

2.    Dahh ? Trime kasih :) :P Then, korang jz perLu buat satu new post.
DaLam new post tu kena ade :
·          TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
·          Copy semua syarat-syarat GA ni .
·          Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
   (Tekan gamba, right cLick, save as & upLoad kat dLm entry korang)
·          Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry ini .

3.    Fahemm ? Hihi :) Seterusnyee, tinggaLkan Link entry yg korang dah pubLishkn tuu kat ruangan komen bawah nii . Dah siapp ! :)

4.    Ok, ok .. GA ni akan dibataLkn kLu penyertaan tak Lebih dari 10 orang . Huhu T-T
So, join Lah beramai-ramai yee ! kite sukee . Hii

5.    Tarikh tutup : Sabtu-[19 DISEMBER 2011] Lambat Lg kan ;P ade mase nk join .  Jom jomm !

Rabu, 16 November 2011

bulan nov yg agak sibuk

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:04 PG 1 ulasan Pautan pada catatan ini
salam......
rasanye minggu ni lah yg agak sibuk bagi aku...... 1st mak mertua ade kat umah so setiap ari aku kena masak.... 2nd kena outstn ke terengganu 3 hari..... 3rd adik aku yg bungsu nak tunang..... 4th next week nak pi umah abang ipar kat johor...... 6th aku dpt abiskan 2 novel........perghhhh... bila nak rehat ye....????? sib bek my kakak dah cuti sekolah.... lega lah sket.... tp td kan aku gi school kakak tuk amik duit RM100 yg kerajaan bagi..... alhamdulillah......

 duit kerajaan bagi..... tq daun keladi.... next year bagilah lagi

 kat kelas kakak...... dier ckp ari ni sedih sbb sekolah dah nak break

gambar yg x de kena mengena ngan citer kat atas tp inilah aksi qaseh kalo nam amik gambar....sbnrnye dier nat wat peace...

 like mama like daughter

 one of the novel yg aku dah baca (latest)


Selasa, 15 November 2011

suprise besday mr. suami

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 5:17 PTG 4 ulasan Pautan pada catatan ini
salam.....
13 november... besday mr. suami... so my kakak beria nak wat suprise kat abah dier... aku pun ikutkan je lahhhh.... seminggu sebelum tu ktorg dah rancang... kebetulan lak jatuh pada ari ahad ... so senang sket keje aku... apa lagi order pizza n beli kek.... yg kelakar nye lepas aku order pizza aku pun tunggu budak delivery tu kat bawah umah (umah aku ting.3 ye) .... bila aku nmpk je budak tu aku pun terus bg duit kat dier n ckp aku lah yg order.... dgn blur2 budak tu leh ckp.... " kak , yg order ni ting 3.... so sy kena antar smpi kat umah lah".... ape punye bendul lah budak tu.... tp finally dpt gak aku pizza tu.... heheheh.... pastu pe lagi ketuk pintu sambil nyanyi lagu besday..... terkejut beruk mr.suami..... cam nak nangis pun ader gak..... hahahaha... ye la... x pernah disuprisekan waktu besday.... kekadang aku pun lupa..... ni pun sib bek kakak yang ingat..... apa2 pun....
'Happy ulangtahun mr. suami ku yg tersayang' 
ni je lah yg mampu nak beli
bersama ibu mertuaku..... nmpk kaki tu tak???? qaseh tgh tido.... terpaksa kena gerak
muka qaseh yg tgh blur ...... mula2 cam nak nangis kena gerak.... lepas nmpk kek jerrr.... terus segar
suapan dr isteri tercinta
pandai gak mak mertua aku mkn pizza... hehehe

Jumaat, 11 November 2011

11.11.11..... apa yang jadi ??????

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:50 PG 1 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam....
ari ni 11.11.11...... tapi x de apa pun yg pelik2 atau yg best jadi kat aku...... cam biasa jerrrrr..... td after lunch aku lalu kat depan masjid putrajaya ..... aku tengok ramai tul pengantin nak akad nikah kat situ..... cam best jerrrr.... hehehehe.... yg pasti sblm tgh mlm ni aku kan cuba cari something yg boleh aku keep as a sweet memories ...... hehehehe... cam poyos jerrrrr..... tp nak wat ape ye???????? tinggal baper jam je lagiii nihhhhh.....

bike yang cun

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:44 PG 2 ulasan Pautan pada catatan ini
 cun tul lah bike nihhh..... se cam nak try rempit jerrrr..... ni moto jiran aku..... jiran yg aku pun x pernah kenal....  hahahaha.... tp serius mmg cun bike nihhhhhh

Khamis, 3 November 2011

'Sweet Baby Bath Contest By MasDuraNisaQaseh'

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:00 PG 22 ulasan


  1. Buat entry bertajuk "Sweet Baby Bath Contest By MasDuraNisaQaseh"
  2. Letakkan banner di atas pada entry dan sidebar korang dan link back sekali ya ..wajib tau! 
  3. korang Wajib menjadi follower masduranisaqaseh
  4. Upload sekeping gambar si manja tengah mandi dan ikutlah kekreativitian masing2.
  5. Sekiranya yang tiada anak dan ingin turut serta pun boleh, upload la gambar anak sedara korang ye.
  6. Si manja hendaklah berusia 3 tahun ke bawah sahaje.
  7. Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan Nama Si Manje, Umur Si manje ngan Nama Korang ye.
  8. TAG sekurang2nya 3 orang blogger yang korang rasa pasti join contest nih...  
  9. Tinggalkan link entry anda dekat comment box yer untuk saye semak.
  10. Sekiranye penyertaan tidak melebihi 20 peserta, so contest ini dengan sendirinya terbatal . soryyyyyyyy
GOOD LUCK SUMER

untuk menambah semangat korang tuk join contest saye nihhhh .... jeng jeng jeng
--------------------------------------
---------------------------
-------------------
--------------
--------
----
--
-

inilah antara hadiah nye ye....




ini baru hadiah yang dah ader.... mungkin kalo de rezeki lebih saye tambah atau update lagi hadiah yang lebih hebat ye.
p/s : tarikh tutup penyertaan adalah 31 Oktober 2011 dan pemenang akan diumumkan secepat mungkin ye


last skali saye nak TAG kat geng saye

 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting