Ahad, 13 Mei 2012

29 april tarikh keramat......

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 7:58 PTG 8 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam.....

aku nak story sket pasal tarikh 29 April baru2 nih...... tarikh yang bagi aku sangat2 memilukan bagi aku...... sbb tarikh tu lah aku dimasukkan ke wad selepas 2 tahun lepas (bersalin kan my qaseh)..... dan aku disahkan ada fibroid....... perghhhhhhhhh...... Allah je yang tau betapa down n sedih sgt aku bila mula2 dpt tau...... tapi bila pikir balik buat pe nak sedih2.... benda  mmg dah ade dlm perut aku.... kalo aku sedih pun bukan benda tu boleh hilang pun..... kan kan kan........ jadi aku redha n akan berusaha utk buat yg terbaik tuk anak2 aku...... tp yang aku klakarnye..... 5 org doktor yang scan perut aku..... semua ckp benda yang berlainan...... sorang ckp apendik.... sorang ckp batu karang...... sorang ckp kuman..... sorang cakap kidney prob...... yang last2 barulah fibroid..... letih tul lah ..... mungkin sbb doktor2  ni amik medik dulu kat tmpt berlainan kot..... tu yang byk berbeza kot.... huhuhuhuhuh

Sekarang ni doktor amik keputusan suh aku wat CTSCAN.... tuk memastikan yang aku betul2 fibroid n bebas dari cancer...... n lepas tu baru boleh wat operation...... yang x syok nye...... hospital canggih di putrajaya boleh rosak lak CTSCAN nye.... n smpi skrg x repair2........terpaksalah aku menumpang kat spital serdang...... dan tarikh yang aku dpt 15 JUN .... maknanye lagi sebulan ...... huhhhhhhh..... nak menunggu lagi sebulan lak tuhhhhh..... seb bek fibroid aku ni masih tahap x membahaya sgt....... kalo x...... jalan dulu kot......

Kondisi aku skrg ni lak..... asyik letih lesu n  sakit pinggang...... tp yang peliknye bila kat opis je barulah nak lemah2 badan.... tapi kalo duk kat umah segar je rasa........ mood keje pun dah lari jauh ...... nak kejar pu dah x larat...... hehehehehe.... moga geng2 blogger sumer dpt doakan kesihatan aku ye....... aminnnnn

story lumpsum final

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 7:32 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
salam.......

nak sambung story selama aku dilanda kemalasan...... my suami dpt APC 2011...... alhamdulillah dapatlah duit seribu..... betul masa tengah kekeringan duit tu masuk...... syukur sangat2....
hehehe.... ni je pic yg aku dpt snap.... nak amik dekat2.... segan lak.... 

yang lain2 story terkini perangan my qaseh je lah yang semakin semakin semakin buat aku pening kepala..... tapi apa pun pening kepala tu la yang buat aku gembira..... huhuhuhu

@ padang kat dpn POJ..... 

with my lovely princess

anak bertuah betul lahhhhh

kesayangan mama nihhhh


                                                           wajah kesayangan hamba.......

sejuk perut mama tengok my qaseh nihhhh

Ahad, 6 Mei 2012

story lumpsum bhgn 1

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 9:22 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam........
Kemalasan melanda lagi....... x tau lah apasal lah aku ni malas tul nak hapdate blog..... padahal banyak sgt benda nak story........ skang ni terpakasalah aku story citer2 secara lumpsum ye...... huhuhuhuhuhu

xxxxxxxxxxxxxxx----------xxxxxxxxxxxxxxx----------------

14 Mac 2012..... aku gi kursus kat Hotel Vistana, Kuala Lumpur...... sehari je.... tp ok gak.... dpt lari dari suasana opis yang makin membengangkan kepala....... yang best nya dpt gi ngan geng opis yang agak giler2 sket.....  naik tren lak tuhhhhhh....... perghhhhhh mcm rusa masuk kampung pun ada gak...... sbb dah lama x buat adegan lompat2 tren nihhhhh...................huhuhuhuhuhu

sempat lagi nak posing.......
 pic aku x de... sbb aku yg tukang amik nyer.... hehehehe

*****************************************************
28 Mac 2012 ..... aku ada event kat kuantan..... biasalah APC ....... so tugas aku urusetia merangkap koir.... huhuhuhu....... lama dah x gi kuantan...... kali ni puas hati sketlah tempat penginapannye...... better than last year.....
 ni kat dalam bilik hotel..... Hotel Grand Continental

ngan hantu kuantan...... macam2 lah dorang ni.....
ngan mantan pengarah........ 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

17 mac 2012 besday my qaseh...... nak jimat bajet punya pasal...... terpaksalah join ngan sepupu sepapat yang besday jatuh bulan mac....... hehehehehe..... betul2 jimat......
 

itulah die piece si qaseh..... dah mcm 1 malaysia lak
kek sebijik.... tp nak menyambut besday tuk 4 org...... tul2 jimat




 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting