Rabu, 20 Julai 2011

SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 1:13 PG 20 ulasan Pautan pada catatan ini

sepetang yg boring n ngantuk

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 1:01 PG 3 ulasan Pautan pada catatan ini
salam.....
petang ni agak memboringkan.... rasa cam mkn gaji buta lak.... tp nak wat camne..... dah mmg x de keje..... pastu bos lak duk cbuk hal seksyen len  pastu meilbatkan staf sendiri.....kemon lahhhhhh...... wat hal sendiri dah lah.... bak kata pepatah.... jaga tepi kain sendiri lah beb..... huhuhuhu

Selasa, 19 Julai 2011

GA sempena ramadhan by Cik Gugu

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 8:16 PTG 2 ulasan Pautan pada catatan ini
Nama saye Mazuri Ariffin................. Umur saya baru 32 tahun.............saya kerja ngan gomen

rezeki....rezeki.....rezeki.... alhamdulillah

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:36 PG 2 ulasan Pautan pada catatan ini
salam..
ari ni dapat rezeki dari allah swt..... alhamdulillah rezeki anak2 aku..... sesungguhnya aku bersyukur diatas segala rezeki dan rahmatmu...... amin

Isnin, 18 Julai 2011

floria 2011 with my sayang

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:13 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
salam......
ari terakhir floria 2011 baru lah aku leh gi...... itu pun sbb my bro dari gombak n family ajak gi..... kalo tak mmmmm jgn araplah aku nak gi..... aku kan spesis yg x minat bunga sgt..... yang paling suka mestilah anak2 aku..... enjoylah pic2 yang sempat aku amik ni ye.....

Jumaat, 15 Julai 2011

lagi banyak kena blajaq

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 1:22 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
salam......
petang nie tetiba lak gatai nak ubah templat baru..... selama ni main rembat jerrr... almaklumlah amatur kan.... dapat lak cikgu2 yang bolehlah dikategorikan pandai lah gak yang nak tunjuk ajar.... punyalah pening pala aku nak buat..... ngan pala cikgu2 aku pun pening..... bila tengok blok org len punyalah cantik2.... asal lah dulu2 aku x blajaq wat benda nihhhh... skang bila dah liat baru nak blajaq... alamat botak pala cikgu2 aku nak ajaq.... anyway tq lah kat cikgu2 yang tak berapa nak pandai tu yeeee.... jasamu di kenang....

Khamis, 14 Julai 2011

SEGMEN 4: MARI-MARI PROMOTE BLOG KAW3X

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 1:15 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
teruja nak join segmen jejaka stylo nie..sebb kengkawana saya xramai lagi....hope sangat jejaka stylo bleh promote blog saya kaw3x punya ya..thankz...sapa nak join ~ jom klik SINI 

SAYA NAK TAG :


Isnin, 11 Julai 2011

"Nasi Goreng Bodoh" yang dimasak oleh orang pemalas

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:12 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Bahan-Bahan :

Nasi semalam yang tak abis
Ikan Bilis segenggam kalo nak makan 5 orang
Bawang Besar sebiji kalo besar
Cili Api ikut suka korang
Telur 1 biji kalo nak sedap tambah lah lagi
garam/perasa


Cara-Cara: 

1)   TUMBUK Ikan bilis, Bawang besar dan cili Api (jangan mesin nanti tak sedap) pastu goreng dalam kuali bukan periuk sampai agak2 garing. 

2)   Masukkan garam/perasa dan telor sesuka hati dengan rela.

3)   Masukkan nasi dan gaul hingga sebati sambil nyanyi lagu sejati.

4)   Angkat dan boleh dimakan tapi lagi sedap kalo bw semangkuk besar ke opis.

Selamat Mencuba


Rabu, 6 Julai 2011

"PRINCESS SOLEHAH 1ST GIVEAWAY"

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:41 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Wahai geng gegirl.... meh lah join..... jwpn senang jer ..... 
 

Selasa, 5 Julai 2011

Sling Denim Bag Giveaway

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 11:47 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

korea lagi dan lagi

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:57 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
assalam.......
ari ni nak citer sket pasai drama korea...... dah lama kat tv x de citer korea yang best.... pastu tetiba dari minggu lepas ader citer yg best lak.... dah lama dah aku ajar mata tido awai .... sebelum kui 9 mlm dah tido... tapi bila dah ader citer korea ni kenalah bersengkang mata sekejap.... hehehe.... apa pun aku mmg heran lah.... asai lah drama melayu x leh wat cam drama korea.... maksud aku jenis drama yang kita rasa nak tengok lagi dan lagi dan lagi..... adakah pasai hero korea yang ensem atau jalan citer yang best????? tapi bagi aku sebab musabab yang paling up tuk aku tgk citer korea ialah pasai hero yang emsem lah.... hahahah ..... tergatai sekejap..... sib bek my suami layan jerrr aper citer yang aku nak tengok..... tapi kalo ader live bola... alamat berputih mata lah aku nak tgk citer korea .... ahahaha

every weekday..... 8.30 to 9.30 pm at Chanel 8

1st GiveAway by Wan Myzura Collections

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:14 PTG 1 ulasan Pautan pada catatan ini

wahai my freinds... jom join yeeee

1st Give Away Lucky Draw d'Sweetchoc

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:38 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
jom lah joinnnnn.... nanti dapat cekelat ... klik kat bawah yeee
saya nak tag kat  

Isnin, 4 Julai 2011

“Saya Nak Kapsul itu!”

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 11:46 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
meh lah join..... just klik kat sini  anamarzablog.com
pastu klik kat sini anamarzaboutique

 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting