Isnin, 26 Disember 2011

GA dah ended.......

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:52 PTG 4 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam....
Ari ni besday aku so berakhir lah GA yang aku anjur kan buat julung2 kalinya..... penyertaan kali ni not bad lah jugak..... so kalo x de aral melintang esok aku akan cuba umukan pemenangnya ye......


sebanyak 46 penyertaan .... petang ni aku nak suh my qaseh ngan my kakak buat cabutan.... siapa yg terpilih dialah yg dapat ye.... hehehehe

1st GA Happy Birthday Mas By MasDuraNisaQaseh

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:46 PTG 48 ulasan Pautan pada catatan ini
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
memandangkan contest aku yang terdahulu x mendapat sambutan (sebab susah sangat kot), aku pon membatalkan contest yang terdahulu dan melancarkan GA pulak kali ni.... hadiah tetap sama seperti dahulu.... moga mendapat sambutan dari korang semua disamping menambah kenalan di alam maya ni.... jom cekidout....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1ST GA HAPPY BIRTHDAY MAS BY MASDURANISAQASEH

Sempena menyambut birthday saya
pada 27 DISEMBER 2011 ini,
aku saja nak buat GA untuk kawan² sume..
Jom pakat ramai2 join GA ni...


SYARAT-SYARAT:-
1. Menjadi follower blog MasDuraNisaQaseh
2. Buat 1 entry bertajuk "1st GA HAPPY BIRTHDAY MAS BY MASDURANISAQASEH".
3. Copy & paste pic/banner kat atas & letak kat entry dan sidebar kawan² beserta link terus ke entry ini.
4. Dalam entry anda, buatlah ucapan hari lahir kepada aku (x kisah panjang ka pendek) dan yang pasti mestilah bisa mencuit hati kecilku..... chewahhhhhhhh
5. Tinggalkan link entry anda di ruangan comment ini.
6. TAG sekurang2nya 2 blogger (lagi ramai lagi bagus..hehe) dan pastikan mereka tahu ya..tq

 

Bermula 22 November - 27 Disember 2011
hadiah menarik menanti anda.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:: HADIAH ::

:: purse ::

:: soup bowl ::

:: botol air ::

ini baru hadiah yang dah ader.... 
p/s: hadiah yang lain, akan aku update dari masa ke semasa.. tunggu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


*pemilihan hadiah untuk pemenang adalah berdasarkan sapa cepat dia dapat..so kalau pengumuman pemenang diumumkan, korang kena alert la... sapa cepat call mama nak hadiah apa, dia la yang dapat...

Jumaat, 2 Disember 2011

" 1st Giveaway From China @ affafkusayang"

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:15 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

jom pakat ramai2 join Ga dari AffaKuSayang ni ye.... 
kalo nak klik banner....... hadiah oversea tuhhhh
n to AffaKuSayang.... happy holiday yeeee

Khamis, 1 Disember 2011

Majlis tunang my Young Bro..... 20.11.2011

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 11:49 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam..................

Pada 20.11 ari tu berlangsunglah majlis pertunangan adik aku ......... alhamdulillah semua berjalan lancar...... very the very simple occasion but really2 sweet n nice memories...... 

kat gombak before bertolak

di antara hantaran dari ktorang

mek aku pun ikut

bersama bakal adik ipar

qaseh pun cbuk nak makan sendiri

abadikan kenangan kat pelamin yg soooooo sweettttttttttttttt

bersama bakal pengantin

hantaran dari pihak perempuan

my little qasehhhhhhhhh..................
 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting