Isnin, 26 September 2011

FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM : CUPCAKES PRINCES CONTEST, HADIAH WANG TUNAI UNTUK DIMENANGI!

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 9:19 PTG 1 ulasan Pautan pada catatan ini

dan ini adalah jawapan nye.....

i. Benjy, Afry dan Eith
ii. Graphic Designer
iii. Leukimia
iv. Nurasyafina Mohd Rasul
v. Auckland, New Zealand
vi. 22 Cupcakes

pilihan Cupcakes saye..... walaupun x pernah rase .... tp yg pasti mesti sedap giler .......
disebabkan saye suka giler ngan kek coklat so pilihan saye ialah

pertama

kedua

ketiga

keempat

kelima

keenam

harap-harap hadiah2 dibawah bakal menjadi milikku.... aminnn


1 x Tempat Pertama: Wang tunai bernilai RM 150.00

2 X Tempat Kedua: Wang tunai bernilai RM 50.00

5 X Hadiah saguhati: RM 10.00 cash/top up

gegirl group... please join yeeeee

Khamis, 22 September 2011

alhamdulillah my anak sedara menang contest

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:58 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
salam.....
ari ni blog mamarayyan dah umum keputusan contest baby cute with baju melayu/kurung....... n result 4 second place telah berpihak pada my anak sedara...... hehehe... mak sedaranye lak yg happy.... ye lahhh this is my first time something from my blog yg menang..... terkedu jap..... poyosss jer kann????? apa2 pun thanz again 2 mamarayyan yg choose my anak sedara pic as one of the winner..... ni yg wat aku berkobar2 n bersemangat nak masuk contest ni..... hahahaha

so ini lah dier gambar my anak sedara yg menang ye..... cute kannn????? cam mak sedaranye gak....


Rabu, 7 September 2011

"Contest Baby Cute With Baju Melayu/Kurung"

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 5:37 PTG 1 ulasan Pautan pada catatan ini

Disebabkan My Qaseh x de gambar berbaju kurung so saye letak lah gambor My Nepew





My Nepew Name  : Siti Nurzakirah binti Busman
Age   : 7 bulan
Mothers Name  : Noor Anita binti Ariffin (My Sister)

So i nak tag kat 



 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting