Ahad, 26 Februari 2012

fuhh...fuhhhh... fuhhhhhh... berabuk dah...

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:43 PTG 6 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam.......
Dah dekat 3 bulan x update blog... sampai dah berabuk sana sini.... heheheh.... kesibukan+kemalasan dan inilah jadinye..... walaupun x update blog tapi hari2 aku blog walking blog kekawan..... just nak try jadi silent reader.... sepanjang hampir 3 bulan ni.... perjalanan hidup cam biasa jer..... cuma kerenah my Qaseh je yang makin menjadi2...... kekadang sampai nak meletop aku dibuatnye..... tp aku layan kan aje..... bulan depan My Qaseh nak masuk 2 tahun...... sekejap je rasa...... lepas bulan 3 ni rasanye aku dah boleh nak proses adik Qaseh kot.... hahahahaha...... umur pun dah makin meningkat..... dan koata aku lagi satu jer..... so   chaiyok chaiyok..... my kakak lak skang ni dah boleh berdikari.... alhamdulillah...... tp kekadang cam rindu je nak bermanja ngan kakak masa dier kecik2 dulu...... skang ni pun boleh lg nak bermanja cuma x leh nampak si qaseh lah.... asyik nak jeles je ngan kakak dier...... apa pun alhamdulillah anak2 aku diberi kesihatan dan moga2 kebahagian sentiasa menemani aku sekeluarga.....
 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting