Khamis, 3 November 2011

'Sweet Baby Bath Contest By MasDuraNisaQaseh'

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 12:00 PG


  1. Buat entry bertajuk "Sweet Baby Bath Contest By MasDuraNisaQaseh"
  2. Letakkan banner di atas pada entry dan sidebar korang dan link back sekali ya ..wajib tau! 
  3. korang Wajib menjadi follower masduranisaqaseh
  4. Upload sekeping gambar si manja tengah mandi dan ikutlah kekreativitian masing2.
  5. Sekiranya yang tiada anak dan ingin turut serta pun boleh, upload la gambar anak sedara korang ye.
  6. Si manja hendaklah berusia 3 tahun ke bawah sahaje.
  7. Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan Nama Si Manje, Umur Si manje ngan Nama Korang ye.
  8. TAG sekurang2nya 3 orang blogger yang korang rasa pasti join contest nih...  
  9. Tinggalkan link entry anda dekat comment box yer untuk saye semak.
  10. Sekiranye penyertaan tidak melebihi 20 peserta, so contest ini dengan sendirinya terbatal . soryyyyyyyy
GOOD LUCK SUMER

untuk menambah semangat korang tuk join contest saye nihhhh .... jeng jeng jeng
--------------------------------------
---------------------------
-------------------
--------------
--------
----
--
-

inilah antara hadiah nye ye....




ini baru hadiah yang dah ader.... mungkin kalo de rezeki lebih saye tambah atau update lagi hadiah yang lebih hebat ye.
p/s : tarikh tutup penyertaan adalah 31 Oktober 2011 dan pemenang akan diumumkan secepat mungkin ye


last skali saye nak TAG kat geng saye

22 ulasan:

mama irfan on 25 September 2011 9:04 PTG berkata...

salam...
jiran terdekat join n support ur contest... hope ada luck...amin

http://mamalurveirfan.blogspot.com/2011/09/sweet-baby-bath-contest-by.html

Zie on 26 September 2011 3:22 PG berkata...

Saya Join mudahan ada rezeki disini

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/09/sweet-baby-bath-contest-by.html

Masduranisaqaseh on 26 September 2011 5:19 PTG berkata...

thanz mamairfan n zie join contest sy.... maybe peserta awal yg enter contest dpt gift....hehehe

Syam Soffi on 26 September 2011 7:35 PTG berkata...

Assalamualaikum tuan punye blog,

Saya nak join, tp anak dok ada dalam perut lg... lmbt lg dia nak keluor bulan 1 besok... itu macam kalu sy ambik gambor bakal bapak tgh mandi dlm besen je boleh tak???? hahahahahahahahahaha :P

Syam Soffi on 27 September 2011 12:07 PG berkata...

Assalamualaikum tuan tanah,
Sy nak join contest ni tp anak sy lambat lagi keluor. Takde gambor anak buah, gambor bakal bapak tgh mandi dalam baldi boleh tak??? HAHAHAHA

Syam Soffi on 27 September 2011 12:14 PG berkata...

alooooooooooooooooohaa

Syam Soffi on 27 September 2011 9:11 PG berkata...

Ni komen yg ke empat belas ratus aku taip.. Aku tak kira aku nak komen jugak.. Hahaha.. ASSALAMUALAIKUM TUAN TANAH!!!! Ade gaya samseng x? Ehehe.. Kalo takde gambor anak tgh mandi, letak gambor bakal bapak dia tgh mandi dlm baldi boleh tak? HAHAHAHAHAHAAHAH

Masduranisaqaseh on 27 September 2011 5:05 PTG berkata...

akhirnya komen ke empat belas ratus baru masuk yeee.... hahahah.... kalo gambor bapak mandi aku on ajeeeeeeeeeeeeee............ada bulu dada tak?????????????

Fara on 27 September 2011 9:30 PTG berkata...

klu gambar anak skrg dh 4 thn tp masa pic tu di ambil usia dia bwh 3 thn leh x nih??

BabyRayyan on 5 Oktober 2011 8:13 PTG berkata...

okey dah join^_^

http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/10/sweet-baby-bath-contest-by.html

nurr f@!sha f@t!h@h on 5 Oktober 2011 10:32 PTG berkata...

AS SALAM...WAHAI KAKAKKU YANG KIUT MIUT...JIRANMU DTG NAK BG LINK PROMOSI TAW...LINK TUK JOIN AKAN DATANG...NGAH PROCEED GAMBAQ...TUNGGU K...AHAAAAA

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/10/sweet-baby-bath-contest-by.html

Syam Soffi on 6 Oktober 2011 11:08 PTG berkata...

hah... sexy tak gmbor suami i tgh mandi? hahaha

http://syamdeesoffi.blogspot.com/2011/10/sweet-baby-bath-contest-by.html

BabyRayyan on 7 Oktober 2011 12:14 PG berkata...

join!!

http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/10/sweet-baby-bath-contest-by.html

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... on 9 Oktober 2011 6:37 PTG berkata...

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/10/sweet-baby-bath-contest-by.html

join-join..........

izan mama mia on 10 Oktober 2011 5:47 PTG berkata...

salam...nak join gak...sempena birthday anak ke 2...manalah tau...rezeki...

http://miaduniaku.blogspot.com/2011/10/sweet-baby-bath-contest-by.html

mimie.. on 16 Oktober 2011 11:29 PTG berkata...

kak mas,dgn serta merta mimi join :)

http://mrsfadzlyana.blogspot.com/2011/10/sweet-baby-bath-contest-by.html

BabyRayyan on 24 Oktober 2011 8:50 PTG berkata...

dah lame join...tapi nape komen x leh publish...huhu

http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/10/sweet-baby-bath-contest-by.html

Syai Sipot on 26 Oktober 2011 7:23 PG berkata...

Salam Joined. ;)

http://syailakan.blogspot.com/2011/10/sweet-baby-bath-contest-by.html

Thanks.

nurr f@!sha f@t!h@h on 27 Oktober 2011 7:17 PTG berkata...

as salam...ummi join ya dear...
moga2 ada rezeki...AMIN

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/10/sweet-baby-bath-contest-by_28.html

nurr f@!sha f@t!h@h on 27 Oktober 2011 7:18 PTG berkata...

peserta last pon dapat hadiah jugak kan...huahuahua

nurr f@!sha f@t!h@h on 27 Oktober 2011 7:24 PTG berkata...

mamanisaqaseh, ummifatihah xleh nak letak pic kat sidebar la..asyik error jer..

kalo da bleh letak t ummi gtaw ya...hehehe

nur on 30 Oktober 2011 7:20 PTG berkata...

bestnya..
teringin gak nak join

 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting