Khamis, 6 Oktober 2011

helloooo.... x nak join contest ker??????

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 5:00 PTG
Salam........
di pagi yang agak indah ini di harap sumer geng blogger berada dalam keadaan yang gumbira lah yee.... so rasanye dah lebih 10 ari aku launch contest 'sweet baby bath contest' , tapi stakat rini baru 3 org je yang join.... alahaiiiii...... adiah x gempak ker?????? x de gambar baby mandi ker????? x prasan blog aku ni ker????? agak2 yang maner sebab nye ye..... mmmmmm.... terrrrr emo lak pepagi nihhhh..... bukan ape sbb nak bgtau kalo penyertaan tak melebihi 20.... so contest ini dengan sendiri nya akan terbatal..... jadi jom, mari, let's, lekas, hurry, cepat-cepat lah join contest aku nihhhhh ok.....

2 ulasan:

Zie on 6 Oktober 2011 5:23 PTG berkata...

Ada lah hari apa tah saya try bukak link awak tapi tak leh tak tau kenapa, maybe ada masalah kot,,, pastu kelmarin nampak ada org lain join try bukak semula bolehlah pulak... may be pasal tu kot...nanti ada lah tu

mimie.. on 6 Oktober 2011 8:40 PTG berkata...

kak mas..mimi tak ada gambar gambar tgh mandi..mimi bagi gambar mimi tgh mandi la bole??bhahaha

 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting