Sabtu, 6 Ogos 2011

Berbuka ngan family

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 8:14 PG
salam......
apa khabar geng sumer.... arini dah 6 hari kite posa.... alhamdulillah..... tp yg paling best ari ni dapat berbuka ngan sumer adik beradik kat gombak kecuali yg bungsu (kena keje lak)..... mcm2 makanan ada.... yg paling best aku masak laksa 2 jenis........ sedap wooooooooooo (hahahaha pasan.... tp ramai org puji tau)..........dan menu kedua yg aku sediakan ialah 'Ayam goreng balik' (makanan rasmi kuarga aku)...... kecoh lah kejap masa berbuka tu...... sana jerit sini jerit...... macam makan kat pasar borong lak.... ade siap main order2 lagi....... walaupun agak penat sket tp bila dpt berkumpul n tengok telatah adik badik + anak sedara, hilang rasa penat.... mlm lak si kakak cbuk nak men bunga api... tp x jumpa org jual lak... sian kakak.... dah lah kat umah sendiri susah nak men... almaklumlah rumah tinggi..... takpe lah kak.... next week kita balik lagi ye....

0 ulasan:

 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting