Rabu, 24 Ogos 2011

2 malam berbuka kat hotel...... perghhhhh

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:04 PTG
Salam....


23 Ramadhan aku berbuka kat Shangrila Putrajaya...... mmmmm ok lah..... walaupun tempat tu agak ekslusif.... n not my tipe tapi aku gi jugak lah.... sebab utama 'orang blanjer'..... kalo nak arap bayaq sendiri x yah lah.... bek aku beli baju raye anak aku..... pic x amik byk sgt sbb segan nak amik......

ni kat luar hotel

Sabar menanti waktu berbuka

qaseh yang agak aktif


24 Ramadhan pulak aku berbuka kat Marriot IOI....... kat sini baru lah agak best sket.... sbb nye makanan yang agak banyak dan suasana yang tak terlalu ekslusif....... tapi yg x siokk nyer ktorg duk kat meja paling ujung dari port makanan..... hahahaha..... pendek kata kalo nak makan sedap kena exercise lah pulakkkk.... 

anak2 tgh tunggu mama ngan abah bersiap

 tgh ondwy
aksi manje dr kakak

antara menu yg sempat di capai

 dan lagi..........
 dan lagi.

bila perut dah kenyanag .... start lah qaseh ni wat perangai

dan akhirnya tertewas juga.......

aksi mr. suami yg agak cbuk ngan ansetnye

2 ulasan:

mimie.. on 24 Ogos 2011 7:32 PTG berkata...

amboii..makan tempat mahal tuu..kelass kakmas hehehe..

Masduranisaqaseh on 24 Ogos 2011 11:25 PTG berkata...

ore sponsor lerrrrrr

 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting