Ahad, 26 Februari 2012

fuhh...fuhhhh... fuhhhhhh... berabuk dah...

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 6:43 PTG
Salam.......
Dah dekat 3 bulan x update blog... sampai dah berabuk sana sini.... heheheh.... kesibukan+kemalasan dan inilah jadinye..... walaupun x update blog tapi hari2 aku blog walking blog kekawan..... just nak try jadi silent reader.... sepanjang hampir 3 bulan ni.... perjalanan hidup cam biasa jer..... cuma kerenah my Qaseh je yang makin menjadi2...... kekadang sampai nak meletop aku dibuatnye..... tp aku layan kan aje..... bulan depan My Qaseh nak masuk 2 tahun...... sekejap je rasa...... lepas bulan 3 ni rasanye aku dah boleh nak proses adik Qaseh kot.... hahahahaha...... umur pun dah makin meningkat..... dan koata aku lagi satu jer..... so   chaiyok chaiyok..... my kakak lak skang ni dah boleh berdikari.... alhamdulillah...... tp kekadang cam rindu je nak bermanja ngan kakak masa dier kecik2 dulu...... skang ni pun boleh lg nak bermanja cuma x leh nampak si qaseh lah.... asyik nak jeles je ngan kakak dier...... apa pun alhamdulillah anak2 aku diberi kesihatan dan moga2 kebahagian sentiasa menemani aku sekeluarga.....

6 ulasan:

mama irfan on 26 Februari 2012 7:00 PTG berkata...

amin

mimie.. on 26 Februari 2012 7:29 PTG berkata...

yeayy.....qaseh nak dapat adik nanti...yeayyyyy!!!

org lain lak yg excited lebey haha

♥♥♥nurr f@!sha f@t!h@h♥♥♥ on 26 Februari 2012 7:56 PTG berkata...

as salam...
welcome to my club tapi time k.maz da memboyot...aku da slim...keh3
aku takot rose, anis, mimi & k.maz memboyot bersama jerk...
ok gak...chaiyoq3

Syam Soffi on 26 Februari 2012 11:51 PTG berkata...

kak mas, bila kak mas nak memboyot tu? jom kita memboyot bersame... ekeke

Masduranisaqaseh on 27 Februari 2012 3:54 PTG berkata...

amboi syam.... dah gian nampak..... sofia dah minta adik ker?????

Rose on 29 Februari 2012 7:12 PTG berkata...

marilah kita proses sama2 yerr...haha

 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting