Rabu, 4 Januari 2012

Pengumuman Pemenang GA besday MasDuraNisaQaseh

Dicatat oleh Masduranisaqaseh di 5:29 PTG
Salam....
Sory bebanyak sbb lambat publish pemenang GA Besday aku...... kesibukan yang agak melampau kebelakangan ini..... pada yang menang harap bolehlah hantar alamat penuh kat aku n pada yang x menang nnt cuba lagi ye.... apa2 pun thanz bebanyak sbb sudi join GA aku yang x seberapa nak meriah ini....... huhuhuhu

my qaseh buat cabutan

my kakak lak buat cabutan

dan pemenang nye adalah

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

2 pcs bowl 







Hadiah tambahan



-


dan

-

-

-

-

early bird (penyertaan pertama)

jatuh kepada

http://mamalurveirfan.blogspot.com/2011/11/1st-ga-happy-birthday-mas-by.html

Thanzzz semua.... kalo ada rezeki lebih, nnt aku anjurkan lagi yeee......




19 ulasan:

MamaRayyan on 4 Januari 2012 7:22 PTG berkata...

alhamdulillah hehe.... :)

mama irfan on 4 Januari 2012 7:37 PTG berkata...

wah mamairfan pon dapat... thanks ya kak mas... len kali buat lagi...huhu

ummi_norseha on 4 Januari 2012 7:47 PTG berkata...

tahniah pd yg menang.....:)

tunz on 6 Januari 2012 7:14 PG berkata...

tahniah kpd yg menang..mama tunz x dapek...uwaaaaaa...

Masya on 8 Januari 2012 7:12 PTG berkata...

eh² betul ke nama saya tu.. dahlah pertama kali join ni... alhamdulillah...

Masduranisaqaseh on 8 Januari 2012 10:54 PTG berkata...

tunz.... nnt cuba lagi ye
pada yang menang tu bg lah alamat ye

Ummi Iman on 9 Januari 2012 8:15 PG berkata...

alhamdulillah.. rezeki tahun baru. Macam tak percaya pula. terima kasih byk2 ya mas

Ummi Iman on 9 Januari 2012 8:48 PG berkata...

perlukan e-mail address Mas... t.kasih

Masduranisaqaseh on 9 Januari 2012 4:09 PTG berkata...

masdura_masdura@yahoo.com

Masya on 10 Januari 2012 10:38 PTG berkata...

saya dah antar alamat dekat email....

Masduranisaqaseh on 11 Januari 2012 12:36 PG berkata...

ok dear.... nnt say pos ye

Masduranisaqaseh on 11 Januari 2012 4:34 PTG berkata...

wahai pemenang2 GA ku... maner alamat nye..... tgh rajin nak pi mengepos nihhhh....

Nisa Greennnpanda on 13 Januari 2012 4:31 PTG berkata...

congrats winners sumer.. >_<

Ummi Iman on 17 Januari 2012 8:07 PG berkata...

maaf ya lambat. Baru send e-mail ;)

Nora Shahaira on 23 Januari 2012 5:16 PTG berkata...

wah...lumayannya hadiah...dah lama tak menertakan diri dalam ga n contest ni

Ummi Iman on 7 Februari 2012 9:14 PG berkata...

http://ummiimandancgl.blogspot.com/2012/02/hadiah-ga-masih-belum-diterima.html

Masduranisaqaseh on 13 Februari 2012 3:56 PTG berkata...

sorry bebanyak to all winner.... mmg x post kan lg.... kesibukan melanda.... insyaallah next week mas akan pos kan ye.... sorry again....

Ummi Iman on 27 Februari 2012 9:44 PG berkata...

salam. t.kasih Mas. Mcm tak sabar-sabar pula saya nak terima hadiahkan? Maaflah ya.. apa pun hadiah yg Mas kirim dah slmt diterima smlm

http://ummiimandancgl.blogspot.com/2012/02/hadiah-dari-masduranisaqaseh-selamat.html

Masduranisaqaseh on 27 Februari 2012 3:58 PTG berkata...

dah smpi.... alhamdulillah.... sorry again coz lambat pi pos.... anywy congrats again.....
tp ade sorang lg winner yg smpi skang mas x dpt alamat dier.... MASYA..... boleh bg alamat balik tak.... please..... rasanye mas dah inform kat shoutmix awak....

 

MasDuraNisaQaseh Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting